Gratis nyhetsbrevsmallar för e-postmarknadsföring


 
På Internet finns det många webbsajter som tillhandahåller gratis mallar till nyhetsbrev som du kan använda när du ska skapa dina egna nyhetsbrev. Planerar du att börja med e-postmarknadsföring kan en bra mall vara en bra grund att starta med. Genom att använda en färdig mall behöver du inte designa ett nyhetsbrev från grunden, utan istället kan du börja med en professionell och väldesignad mall och anpassa den efter dina eller ditt företags behov.
 
Enkelt att anpassa en mall efter egna behov
Det brukar vara enkelt att anpassa en mall efter egna behov. Bland annat kan du snabbt och enkelt lägga in ditt företags logotype, infoga bilder och ändra teckensnitt och ändra färger för text, bakgrund och ramar. Mallarna distribueras ofta i formatet HTML så de är enkla att redigera i ett HTML-redigeringsprogram eller i ett e-marknadsföringsverktyg. De kan även redigeras i vanliga e-postklienter som Microsoft Outlook.
 
Några sajter med gratis mallar för nyhetsbrev som vi rekommenderar
Nedan listar vi några webbsajter som har professionella och välgjorda nyhetsbrevsmallar. De har alla en HTML-version tillgänglig av mallen så du kommer troligen inte ha några problem att använda mallen i ditt program eller din tjänst. Alla mallar kan användas av vårt e-postmarknadsföringsprogram SamLogic MultiMailer. Sajterna som vi listar upp säljer även mallar för nyhetsbrev, och priserna är i regel väldigt låga. Alla mallar kan laddas ned direkt från sajten.

n  FREE Email Templates
Free newsletter template 1På denna webbsajt hittar du 20 professionala och väldesignade nyhetsbrevsmallar som kan användas gratis:
 
FREE Email Templates
 
Nyhetsbrevsmallarna är sparade i komprimerade ZIP-filer på sajten så om du vill undersöka en mall närmare kan du klicka på knappen Download under bilden på mallen för att ladda ner den. Du kan också klicka på knappen Preview för att förhandsgranska en mall direkt på sajten.
 
Logotypen för varje nyhetsbrev är sparad  i filen images\logo.gif, och du kan lägga in din egen logotype genom att ersätta bildfilen med din egen bildfil. Alternativt så kan du öppna bildfilen i ett bildredigeringsprogram (t.ex Paint) och uppdatera bilden.
 
Det följer även med en PSD-fil till varje mall så om du har Adobe Photoshop installerad så kan du uppdatera mallen via detta program.

n  Hot E-Mail Templates
Free newsletter template 2På denna sajt hittar du ett stort antal nyhetsbrevsmallar som är gratis:
 
Hot E-Mail Templates 
 
Företaget bakom sajten kan också designa en exlusiv HTML-brevmall endast för dig eller ditt företag, med en stil som matchar din/företagets hemsida. De testar också att brevmallen är kompatibel med alla stora e-postklienter (som t.ex Microsoft Outlook och Lotus Notes), och med de vanligaste webbaserade e-postklienterna (som t.ex Microsoft Hotmail och Google Gmail).
 
De har också en blogg som ger värdefulla tips om nyhetsbrevsdesign. I detta inlägg på deras blogg förklarar de hur man skapar ett effektivt fungerande nyhetsbrev.

n  Templates Box - Free Website Templates
Free newsletter template 3Här finns en annan webbsajt som vi rekommenderar. Du hittar ett stort antal nyhetsbrevsmallar på denna sajt:
 
Templates Box - Free Website Templates
 
De har även mallar för webbsajter och logotyper, liksom andra resurser för webbdesigners på sin sajt.

n  Responsiva nyhetsbrevsmallar
På denna sida hittar du en lista till företag som tillhandahåller gratis responsiva nyhetsbrevsmallar:
 
700 free newsletter templates (that are all responsive!)
 
Nyhetsbrevsmallarna är moderna och välgjorda och responsiva, så att de ser bra ut oavsett om mottagaren läser nyhetsbrevet i en mobiltelefon, platta eller i en dator.
 
Gratis bilder
Det finns även många webbsajter som tillhandahåller gratis bilder, som bland annat kan användas till nyhetsbrev. Om du är intresserad av sådana så kan du läsa mer om detta i artikeln Gratis bilder till nyhetsbrev och din blogg.
   
Vill du ha fler tips?
 
Om du vill ha fler liknande tips så kan du följa oss på Facebook eller Twitter. Du kan även prenumerera på vårt nyhetsbrev eller läsa vår blogg. Du hittar fler artiklar på denna sida.
Besök vår Facebook-sida Följ oss på Twitter Besök vår videokanal på YouTube
 
  
Relaterad produktinformation:
SamLogic MultiMailer  -  verktyg för e-postmarknadsföring
 
 
SamLogic
Skriven av: Mika Larramo English