Paketet för dig som arbetar med Marknadsföring, Försäljning och Kommunikation

SamLogic Media Tools

SamLogic Media Tools är ett programpaket som innehåller ett antal lättanvända verktyg som underlättar distribution av dokument, bilder, filmer och program via Internet, e-post, CD/DVD och USB-minnen. De intuitiva verktygen gör att du snabbt skapar ett eget professionellt gränssnitt för den information som du skickar till dina kunder och anställda. Programpaketet SamLogic Media Tools innehåller bl a följande program:
 
SamLogic MultiMailer
E-postmarknadsföringsprogram som ökar läsfrekvensen på dina nyhetsbrev

 
Ett träffsäkert verktyg för marknadsförare, kommunikatörer och säljare som vill ha möjligheten att skicka ut personligt utformade nyhetsbrev till ett stort antal kontakter på kort tid. SamLogic MultiMailer ger dig möjlighet att skapa nyhetsbrev, och andra former av e-postbrev, som är mer relevant för dina kunder eftersom innehållet kan anpassas automatiskt till mottagaren.
 
n Skapa mottagaranpassade nyhetsbrev
 
n Selektera ut kundgrupper på ett lätt sätt
 
n Hantering av avprenumerationer & studsar
 
Läs mer >
 
SamLogic CD-Menu Creator
Skapar effektfulla menyer till dina CD/DVD-skivor och USB-minnen

 
Ett lättanvänt design- och presentations-verktyg som underlättar för alla som vill distribuera och presentera innehållet på CD/DVD-skivor och USB-minnen på ett lättillgängligt och professionellt sätt. Med CD-Menu Creator kan du skapa egna grafiska gränssnitt (menyer) som gör det enklare för dina användare att ta del av innehållet på CD/DVD-skivor och USB-minnen.
 
n Skapar lättanvända menygränssnitt
 
n Enkelt att öppna program & dokument
 
n Kan skapa presentationer av olika slag
 
Läs mer >
 
SamLogic Visual Installer
Distribuerar information enkelt och snabbt via Internet och CD/DVD

 
Vill du snabbt och enkelt distribuera program, dokument, bilder, filmer mm från din dator till andra datorer så är Visual Installer ett program som kommer att förenkla denna hantering. Du väljer enkelt de filer som ska distribueras efter samma princip som Windows Utforskare. Allt du valt packas ihop till en enda komprimerad fil. Filer kan publiceras automatiskt på Internet.
 
n Enkelt att distribuera filer till andra datorer
 
n Kan skapa professionella gränssnitt
 
n Stöder flera språk
 
Läs mer >
 
I Professional-versionen av SamLogic Media Tools ingår även verktygen SamLogic USB AutoRun Creator och SamLogic Image Resizer. Verktyget SamLogic USB AutoRun Creator kan användas för att skapa USB-minnen med innehåll som startas automatiskt och SamLogic Image Resizer kan användas för att anpassa bilder för användning på webben.
 
< Återvänd

Beställ >

 
SamLogic