Extra nyhetsbrevstjänster som förenklar och effektiviserar

Till MultiMailer finns flera tilläggstjänster som gör att e-postutskicken flyter bättre. Bl.a finns en e-postserver som kan användas för utskick av nyhetsbrev samt konton för hantering av e-poststudsar, avregistreringar, nyhetsbrevsprenumerationer och statistik. Föreningar och ideella organisationer får tillgång till alla tilläggstjänster utan extra kostnad.

E-postserver för utskick av nyhetsbrev

De flesta e-postservrar som tillhandahålls av Internetoperatörer och webbhotell har begränsningar i antal mejl man kan skicka ut exempelvis per timme. Ofta är gränsen mycket lågt satt. För att inte hindras av sådana begränsningar, om du har stora medlemslistor, kan du använda en e-postserver hos oss för din utskick. Det ger dig bl.a dessa fördelar:

  • Flexibla utskicksgränser - Du bestämmer själv hur många nyhetsbrev / medlemsbrev som du vill skicka ut.
  • Oberoende av SMTP-server - Lättare att göra e-postutskick från olika datorer.
  • Minskad risk för spamklassning - Ökar chansen att dina nyhetsbrev kommer fram.
  • Enkel installation och konfigurering - Du slipper göra krångliga inställningar utan allt sköts automatiskt.
  • Billigt och prisvärt - E-postservertjänsten ingår i MultiMailer.

Mer information om e-postservern finns på produktsidan SamLogic MultiMailer E-postserver

Hantering av e-poststudsar, avregistreringar och nyhetsbrevsprenumerationer

 

MultiMailer kan hantera e-poststudsar (från t.ex e-postadresser som är felaktiga eller upphört att existera), avregistreringar och nyhetsbrevsprenumerationer på ett automatiskt sätt. Köper du MultiMailer så får du färdiga konton som hanterar detta på köpet. Alla kontoinställningar är förinställda i programmet, så det kommer att fungera omedelbart.

Läs mer om e-poststudsar och prenumerationer / avregistreringar.

Statistik över utförda e-postutskick

 

I MultiMailer finns det kraftfulla funktioner som kan användas för att analysera och mäta hur olika e-postutskick har gått. Bl.a kan du se hur många som öppnar de nyhetsbrev / medlemsbrev som du skickar ut till medlemmarna i din förening eller organisation. Du kan även se hur många som klickar på länkar i nyhetsbreven. Du kan också jämföra utskick med varandra och se trender, t.ex om fler eller färre öppnar nyhetsbreven med tiden. För att använda denna statistik behövs ett konto hos oss, och som en förening / ideell organisation får du detta konto utan extra kostnad.

Mer information om funktionerna för statistik och analys finns på webbsidan Statistik och analys av dina e-postutskick.

Underhållsavtal för MultiMailer

Om du skulle ha några frågor eller behöver hjälp med SamLogic MultiMailer eller relaterade tjänster så finns det ett underhållsavtal för programmet. Förutom support så ingår det också en möjlighet att ladda ner den senaste versionen av programmet från Internet när du vill.

Alla föreningar och ideella organisationer får underhållsavtalet SamLogic MultiMailer Support- och uppdateringsavtal utan extra kostnad.

Produktsida Produktsida för SamLogic MultiMailer Priser och beställ Beställ nu. Mer än 50% rabatt. Prova gratis Ladda ned och provkör helt gratis