Paketet för dig som arbetar med programutveckling och distribution av programvara och dokument

SamLogic Development Tools

Arbetar du med programutveckling så har vi flera kraftfulla utvecklingsverktyg att erbjuda dig. Utvecklingsverktygen gör att du kommer att arbeta ännu mer effektivt och spara in dyrbar utvecklingstid. Vi har verktyg för att skapa installationsprogram, skapa menygränssnitt för CD/DVD och USB-minnen och ett generellt bibliotek med ett stort antal komponenter och funktioner. Utvecklingsverktygen kan köpas separat, men behöver du fler än ett verktyg är det mer prisvärt att köpa vårt programpaket SamLogic Development Tools. Programpaketet innehåller bl a följande verktyg:
 
SamLogic CD-Menu Creator
Skapar effektfulla menyer till dina CD/DVD-skivor och USB-minnen

 
Med CD-Menu Creator skapar du snabbt och enkelt menysystem för dina CD/DVD-skivor och USB-minnen. Från menyerna kan dina användare starta installationer, öppna dokument, spela upp filmer mm på ett lätt sätt. En skapad kan visas automatiskt när CD/DVD-skivan eller USB-minnet sätts in i ett diskfack/USB-port.
 
n Skapar lättanvända menygränssnitt
 
n Enkelt att öppna program & dokument
 
n Kan skapa presentationer av olika slag
 
Läs mer >
 
SamLogic VB Super Library
Tilläggsverktyg för Visual Basic innehållande ett stort antal funktioner och komponenter

 
VB Super Library är ett kraftfullt paket med mängder av extra funktioner och komponenter för dig som utvecklar program med Visual Basic 6, Visual Basic .NET (2002-2019), VBA eller ASP/ASP.NET. Med hjälp av detta verktyg spar du in mängder med utvecklingstid och blir mer produktiv i ditt dagliga arbete.
 
n 34 komponenter och ca 400 funktioner
 
n Svensk postnummerdatabas ingår
 
n Svenska kalendrar och datumfunktioner
 
Läs mer >
 
SamLogic Visual Installer
Skapar installationer för dina program och dokument snabbt och enkelt

 
Visual Installer är ett lättanvänt visuellt verktyg för att skapa installationer som ska distribueras via CD/DVD, USB-minnen eller Internet. Ingen programmering krävs utan du skapar dina installationsuppsättningar helt visuellt. Visual Installer användas för att installera program, komponenter, dokument, filmer, bilder mm.
 
n Lätt att skapa och lätt att installera
 
n Stöd flera olika språk
 
n Kan samverka med MS Visual Basic
 
Läs mer >
 
I Professional-versionen av SamLogic Development Tools ingår även verktygen SamLogic USB AutoRun Creator, Swedish .NET Classes och SamLogic Image Resizer. SamLogic USB AutoRun Creator kan användas för att skapa USB-minnen med innehåll som startas automatiskt, Swedish .NET Classes är ett svenskanpassat klassbibliotek och SamLogic Image Resizer är ett lättanvänt bildbehandlingsprogram.
 
< Återvänd

Beställ >

 
SamLogic