Nyhetsbrevet kan även läsas på följande webbsida: www.samlogic.com/nyhetsbrev/2020-03

 SamLogic Nyhetsbrev - SamLogic Software medverkar i uppropet #vitecherupp ([$Dag] [$Manad] [$Ar])
FÖRORD

Hej [$Fornamn]!

Coronaviruset covid-19 har orsakat en stor kris i Sverige och andra länder, och för att bistå myndigheter, kommuner, skolor och det övriga samhället med resurser har ett upprop under hashtaggen #vitecherupp skapats. Vi på SamLogic Software medverkar i detta upprop och erbjuder kostnadsfritt e-postverktyget MultiMailer till alla som har nytta av det under denna kris. Läs mer här.

I det här nyhetsbrevet tipsar vi också om artiklar som tar upp fördelarna med ett nyhetsbrev och var du kan hitta gratis mallar och snygga bilder till nyhetsbrev.

Om du arbetar hemifrån och vill kunna göra utskick med MultiMailer så kan du läsa om hur du gör för att lagra MultiMailer-data i molnet och hur du gör för att fjärrstyra MultiMailer från en surfplatta.

Med vänliga hälsningar
Anders Persson
SamLogic Software
 
Om du vill läsa något av våra tidigare nyhetsbrev så finns ett urval här:

> Nr 6/2019 - Är din domän skyddat mot bluffmejl och nätfiske?
> Nr 9/2019 - Hur du undviker att dina mejl fastnar i skräppostfilter
> Nr 2/2020 - Så förhindrar du att dina bästa kunder studsar bort


21 FÖRDELAR MED NYHETSBREV

Ett nyhetsbrev har många användningsområden. De kan användas för att informera kunder, anställda, föreningsmedlemmar eller privatpersoner om olika nyheter.

De kan även användas för att marknadsföra och sälja produkter och tjänster. Det är inte heller speciellt svårt att ta fram ett nyhetsbrev bara du har rätt verktyg och kunskap om hur du ska göra.

Följande artikel lyfter fram några av de viktigaste fördelarna med ett nyhetsbrev. Vi hoppas på detta sätt inspirera de som inte har ett nyhetsbrev att starta ett och de som redan har ett att hitta nya användningsområden:
 
21 fördelar med att skicka nyhetsbrev


GRATIS NYHETSBREVSMALLAR

Ett bra sätt att snabbt få fram ett nyhetsbrev med snygg design är att utgå från en färdig nyhetsbrevsmall. Denna kan du sedan modifiera och lägga in det som är unikt för ditt företag, t ex det teckensnitt och de färger ni brukar använda, er logotype och era kontaktuppgifter.

I följande artikel tipsar vi om några sajter som tillhandahåller gratis mallar för nyhetsbrev. Det går också att köpa mallar billigt - då får du ännu fler professionella nyhetsbrevsmallar att välja mellan:
 
Gratis nyhetsbrevsmallar för e-postmarknadsföring


GRATIS BILDER TILL NYHETSBREV

Efter att mallen har skapats och det är dags att ta fram det egentliga nyhetsbrevet så upptäcker du nog att du gärna vill infoga bilder av varierande motiv i brevet. Förutom självklara bilder som bilder från företaget eller på produkter så finns det många sammanhang där generella bilder på diverse motiv passar bra. Det kan vara både fotografier på verkliga objekt eller bilder som genererats via datorgrafik, t.ex symboliska eller abstrakta bilder.I följande artikel hittar du några bra sajter som erbjuder gratis bilder som kan användas till nyhetsbrev, men även till bloggar och hemsidor. Vi tar även upp några sökmotorer som specialiserat sig på att hitta bilder:
 
Gratis bilder till nyhetsbrev och din blogg


LAGRINGSPLATS FÖR MULTIMAILER

I nyhetsbrevsverktyget MultiMailer så kan man lagra utskicksdata lokalt på hårddisken, på en nätverksserver eller i molnet (OneDrive eller Dropbox).

Då många arbetar hemma nu och vill kunna göra utskick hemifrån och samtidigt synkronisera utskicksdata såsom statistik, avregistreringar, e-poststudsar mm med arbetsdatorn där utskicken normalt görs så kan man ändra lagringsplatsen i MultiMailer så informationen lagras i molnet. I det här tipset visar vi hur du gör:
 
Hur du ändrar lagringsplats till OneDrive eller Dropbox i MultiMailer


PRODUKTFILM OM E-POSTVERKTYGET MULTIMAILER
 
Klicka på bilden för att se filmen
  
Klicka här (eller på bilden) för att se filmen


FJÄRRSTYRA WINDOWS-PROGRAM

Om du har ett Windows-program installerat på din arbetsdator, t ex MultiMailer, och vill kunna använda det hemifrån så går det att lösa genom att du använder ett fjärrstyrningsprogram. Du kan t om köra MultiMailer på en surfplatta!
  

  
Genom att fjärrstyrningsprogrammet omvandlar din surfplatta till en "terminal", så kommer din upplevelse vara att programmet körs direkt på plattan. Vi förklarar mer i denna artikel:
 
Så fjärrstyr du ett Windows-program från en surfplatta
  
  
  
BESTÄLL MULTIMAILER

Beställ den senaste versionen av MultiMailer. Välj mellan en föreningslicens eller en företagslicens: 
 

 
FÖRENINGSLICENS

Detta ingår:
- MultiMailer 2019 / Pro
- 1 år E-postserver
- 1 år Nyhetsbrevstjänster
- 1 år Underhållsavtal

Pris: 990 kr
 
Läs mer här

  
FÖRETAGSLICENS

Detta ingår:
- MultiMailer 2019 / Pro
- 1 år E-postserver
- 1 år Nyhetsbrevstjänster
- 1 år Underhållsavtal

Pris: 1990 kr
 
Läs mer här

  
ANDRA PRODUKTER

Order

Demos
    
SE ÄVEN

Besök vår Facebook-sida Följ oss på Twitter Se vår videokanal på YouTube

Besök även vår blogg.
SamLogic Software | Box 102 | 135 23 Tyresö | 08-531 83 900 | mail@samlogic.com | www.samlogic.com
   

Detta mail skickades ut med SamLogic MultiMailer. Vill du inte ha sådana här mail i fortsättningen kan du avregistrera dig på denna sida så plockar vi bort dig från vår mailing-lista. Vill du ändra din e-postadress så kan du göra det på denna sida.

Behandlingen av dina personuppgifter sker i enlighet med GDPR, artikel 6, §1, stycke f: "Berättigat intresse" (mer information). Vår integritetspolicy kan du läsa på denna sida.