Nyhetsbrev som skickas till Hotmail, Gmail och Yahoo!

En annan artikel som vi publicerade helt nyligen på vår hemsida handlar om nyhetsbrev som skickas till Hotmail, Gmail och Yahoo!. Idag är det ganska vanligt att folk läser sin e-post i dessa webbaserade e-postklienter och troligen har även du kontakter i dina e-postlistor som har sådana e-postadresser. När man skickar nyhetsbrev som kommer att läsas i Hotmail, Gmail och Yahoo! är det en del saker som man bör tänka på när man utformar/designar sina nyhetsbrev. I denna artikel ger vi dig ett antal tips som kommer att hjälpa dig att ta fram nyhetsbrev som kommer att se bra ut i dessa e-postklienter:

> Att skicka nyhetsbrev / e-post till Hotmail, Gmail och Yahoo!

Artikeln ger dig också tips om hur du ser till att nyhetsbreven verkligen kommer fram till mottagarens Inkorg och inte hamnar i skräppostmappen.

Lämna ett svar