Gratis mallar till nyhetsbrev

På Internet finns det många webbsajter som tillhandahåller gratis mallar till nyhetsbrev som du kan använda till dina egna nyhetsbrev. Genom att använda en färdig mall behöver du inte designa ett nyhetsbrev från grunden utan behöver bara anpassa brevet efter dina behov. En bra sådan sajt, med gratis mallar, är denna:

> FREE Email Templates (http://freemailtemplates.com/)

Där hittar du 20 snygga gratismallar som du kan använda när du tar fram ditt eget nyhetsbrev.

Mallarna är skapade för engelska nyhetsbrev, men de kan snabbt anpassas för svenska behov. Texterna i mallarna kan ändras direkt i ett HTML-redigeringsprogram eller ett e-postverktyg som SamLogic MultiMailer och texten i bildhuvudet kan lätt uppdateras i ett ritprogram som exempelvis Paint i Windows. Du hittar bildhuvudet i filen images\logo.gif. Det följer även med en PSD-fil till varje mall så om du har Adobe Photoshop installerad så kan du uppdatera mallen via detta program.

Mallarna finns som ZIP-filer på sajten så du behöver bara ladda hem ZIP-filen för en mall som du är intresserad av och packa upp den på din hårddisk. Sedan öppnar du filen index.html i ett HTML-redigeringsprogram eller e-postverktyg. Det är filen index.html som du skickar ut sedan med ditt e-postverktyg.

Mallarna ser bra ut i alla större e-postklienter på marknaden, som exempelvis Microsoft Outlook, Microsoft Hotmail, Google Gmail, Yahoo! Mail, Apple Mail och Lotus Notes.

Lämna ett svar