Gratis mallar till nyhetsbrev / för e-postmarknadsföring

Det finns många sajter på webben som erbjuder gratis mallar för nyhetsbrev. Dessa mallar kan användas till exempel när du ska ta fram nyhetsbrev som ska användas till e-postmarknadsföring, men mallar för andra ändamål finns också. En stor fördel med att använda en färdig mall är att du spar tid, och du behöver bara ändra på det som är unikt för ditt företag – till exempel lägga in ert företags logotype.

I denna artikel på vår sajt listar vi upp några sajter som tillhandahåller gratis mallar för nyhetsbrev. Artikeln innehåller även annan nyttig information:

> Gratis nyhetsbrevsmallar för e-postmarknadsföring

Mallarna är kompatibla med vårt e-postmarknadsföringsverktyg MultiMailer
Mallarna på sajterna som vi listar upp i artikeln är kompatibla med vårt e-postmarknadsföringsverktyg SamLogic MultiMailer. Så om du använder MultiMailer kan du ladda ned mallarna och använda dem direkt i programmet.

Lämna ett svar