Nya priser för MultiMailers tilläggstjänster

I nya MultiMailer 2013 så har MultiMailers tilläggstjänster förbättrats och utökats – dessutom så får du nu 6 nyhetsbrevstjänster till priset av 1. Så från och med den 1 juli 2013 så har vi en ny prislista för tilläggstjänsterna till MultiMailer.
Mer information och den nya prislistan finns i det här PDF-dokumentet.

Utökade och förbättrade nyhetsbrevstjänster i MultiMailer 2013
I MultiMailer 2013 har funktionerna för att använda MultiMailer e-postserver, statistik, e-poststudsar och registreringar/avregistreringar förenklats. Dessutom finns det nu en molnbaserad nyhetsbrevseditor samt en lättanvänd funktion som laddar upp webbkopior av nyhetsbrev direkt på en webbserver som vi tillhandahåller. Mer information finns här:
> Använd 6 nyhetsbrevstjänster – Betala för 1

Lägre priser och olika betalningsalternativ
Fr om den 1 Juli 2013 så kan du:

– Välja om du vill betala tilläggstjänsterna månadsvis eller årsvis
– Få 10% extra rabatt vid årsavtal

Betalning kan även göras mot faktura om du väljer att betala årsvis. Då tillkommer en fakturerings- och administrationsavgift på 100 kr.

Det mest prisvärda alternativet: prenumerera på MultiMailer inkl. alla tjänster
Det är numera väldigt prisvärt att prenumerera på MultiMailer. Istället för att lägga ut ca 2000 kr på en uppgradering eller ca 3000 kr på en ny licens, samt betala separat för tjänsterna, så kan du istället få allt detta för endast 195 kr/månad. Det gäller både program och tjänster. Bindningstiden är dessutom bara 1 månad.
Mer information finns på produktsidan för en prenumeration på MultiMailer.

Lämna ett svar