Varför använder AB Edsbyverken MultiMailer?

EdsbynAB Edsbyverken är ett av många svenska företag som använder e-postverktyget SamLogic MultiMailer i sin e-postmarknadsföring. Företaget har använt MultiMailer sedan 2005 och när vi frågar om de vill uppgradera till den senaste versionen av MultiMailer så svarar Nisse Eriksson, som arbetar med marknadskommunikation, så här:

”Det är klart att vi skall uppgradera till MultiMailer 2013.”
Han fortsätter:
”Vi har kört MultiMailer i ganska många år men vi har faktiskt testat några olika andra ”newsletter” system också men vi tycker det är alldeles för bökigt och ”fyrkantigt” att använda dessa. Så vi kör vidare med MultiMailer.”

AB Edsbyverken
Edsbyverken eller AB Edsbyverken grundades 1899 och är ett företag som tillverkar och säljer möbler för kontor och offentlig miljö samt skolmöbler. De är även kända för deras tillverkning av skidor där de länge var en av världens största skidproducenter. Tillverkningen av skidor upphörde år 1984. Mer information om företaget och dess produkter finns på deras hemsida.

Lämna ett svar