Svenska Lions medlemmar använder e-postverktyget SamLogic MultiMailer extra förmånligt

lions_logoMånga medlemmar i svenska Lions har använt e-postverktyget MultiMailer sedan 2006 för att kommunicera med sina medlemmar på ett effektivt och standardiserat sätt. Så här säger några av dessa om deras användning av MultiMailer:

Cynthia Lo (webmaster, Lions kansli)
Det brukar vara 2 nyhetsbrev i månaden 10 gånger om året. Det som är bra är att kunna ta bort dubbletter.

Dag Hedin (Lions Cancerforskningsfond)
Jag har stor nytta av programmet för att månatligen skicka stora mängder brev. Smidigt att importera mail-listor från Excel som kan uppdateras efterhand. Möjligheten att kategorisera för selektiva utskick är bra.

mm_logoMartina Nordlund (vDG för distrikt MD101U)
Vi har stor nytta av verktyget och väldigt nöjda med supporten vi fått, idealiskt när man har halvstora massutskick att göra ett par gånger i månaden.

Ulf Ohlsson (Lions Uppsala)
Jag är positiv till MultiMailer och brukar rekommendera programmet. MultiMailer använde jag ofta under min tid som webmaster för distriktets hemsida (Lions i Uppland, ca 1000 medlemmar) och det som jag tyckte var bra var att man kunde skicka ut medlemsbrev som upplevs som personliga. Hade stor nytta av programmet när vi arbetade med Lions riksmöte som hölls i Uppsala för några år sedan.

lions_distriktExtra Lions-rabatt på MultiMailer
Alla Lions-medlemmar kan använda nyhetsbrevsverktyget SamLogic MultiMailer till ett reducerat pris. De erhåller mer än 50% i rabatt på ordinarie pris. Aktuellt pris för Lions hittar du på den här webbsidan.

Mer information om svenska Lions
Svenska Lions är en av Sveriges största välgörenhetsorganisationer och är indelat i 10 distrikt och har över 500 klubbar i hela Sverige. Mer information om Lions och dess verksamhet kan du läsa på www.lions.se.

Se även
> E-postprogram för föreningar och ideella organisationer
> 5 skäl till varför Rotary använder nyhetsbrevsverktyget MultiMailer

Lämna ett svar