Smarta företag använder SamLogic MultiMailer

SmartaSakerFöretaget SmartaSaker har använt e-postverktyget MultiMailer i många år för att skicka ut nyhetsbrev och vi frågade Åsa Malmsten, PR-ansvarig på SmartaSaker, vad hon tycker om MultiMailer:

MultiMailer är enkelt att använda och enkelt att anpassa efter våra behov. Det är ett fantastiskt och kostnadseffektivt sätt att nå våra kunder och presumtiva kunder.

Och hur använder ni MultiMailer?
”Normalt skickar vi 3 nyhetsbrev/månad. Vi informerar om nya produkter en gång i ett mejl med det som är nytt för månaden och tipsar om något aktuellt. De övriga utskicken är puffar om erbjudanden, månadens vara och månadens innovatör osv.

I erbjudandemejlen har vi en huvudnyhet och några mindre puffar. Det har samma mall oavsett om det är månadens vara eller ett annat erbjudande av något slag.

Smarta Sakers nyhetsbrev

Är det något speciellt du tycker är bra med MultiMailer?
Vi får bra statistik över hur mejlen tas emot och vilka produkter och erbjudanden som läsarna är mest intresserade av. Varje utskick ger stor respons både i antalet besökare på sajten och antalet genomförda köp. Våra nyhetsbrev är vårt bästa och mest effektiva marknadsföringsverktyg.”

SmartaSaker – den smarta och roliga butiken på nätet
Entreprenörerna Ella Stemme och Åsa Malmsten grundade företaget SmartaSaker som säljer smarta, funktionella, praktiska och kul prylar på nätet och i butik (de har en butik vid Banérgatan 12 i Stockholm). De lyfter också fram svenska innovatörer och deras uppfinningar genom Månadens Innovatör och innovationstävlingen Årets Smarta Sak.

Mer information om företaget och dess produkter finns på deras webbsajt: www.smartasaker.se.

Lämna ett svar