Nya e-julkort i MultiMailer 2014

Nu är det snart jul igen och det närmar sig tidpunkten då det är lämpligt att skicka ut julkort till vänner, bekanta och kontakter. Om du är en MultiMailer-användare så kanske du vet att det är möjligt att skapa e-julkort direkt i MultiMailer, och sedan kan du skicka ut dem på samma sätt som när du skickar ut vanliga nyhetsbrev.

Det följer med färdiga exempel på e-julkort i MultiMailer och vi har nu i dagarna lagt till ytterligare ett antal exempel till MultiMailer 2014, som du antingen kan använda som grund för dina egna e-julkort eller så kan du få inspiration av dessa om du tar fram egna. Här nedan ser du några smakprov på de nya julkortsexemplen som vi lade in i decemberuppdateringen av SamLogic MultiMailer 2014:

Exempel 1
Exempel 1

Exempel 2
Exempel 2

Exempel 3
Exempel 3

Samma bilder som ingår i exemplen kan även väljas via MultiMailers e-vykortsguide.

Ladda hem senaste versionen av MultiMailer 2014
Om du har MultiMailer 2014 så kan du ladda hem en uppdatering av programmet, där de nya julkortsexemplen och julkortsbilderna ingår, via denna nedladdningssida. Om du inte har MultiMailer 2014 så kan du istället ladda hem ett kostnadsfritt demo från denna sida. Demoversionen kan användas för att skicka ut e-julkort.

Här hittar du de nya julkortsexemplen
Du kan öppna de nya julkortsexemplen, liksom tidigare julkortsexempel, genom att välja menyalternativet Öppna exempel i menyn Hjälp i MultiMailer.

Lämna ett svar