Så använder du MultiMailer på en surfplatta

E-postprogrammet MultiMailer är ett Windows-program som är avsett för användning på stationära datorer och bärbara datorer med operativsystemet Windows installerat. Men det är faktiskt möjligt att använda MultiMailer på en surfplatta också! Detta gäller till och med om surfplattan använder operativsystem som Android eller iOS (t.ex en iPad).

Det går inte att köra MultiMailer direkt på en surfplatta av typen Android eller iPad, men om du använder ett fjärrstyrningsprogram som TeamViewer som omvandlar din surfplatta till en terminal, så kommer din upplevelse vara att MultiMailer körs direkt på plattan. Om du maximerar MultiMailer så kommer den att täcka hela bildskärmen på din surfplatta. Bilderna nedan visar hur det kan se ut på en iPad:

MultiMailer på en iPad

Tangentbord och mus
Om du ansluter ett tangentbord och en mus till surfplattan så kommer plattan att fungera som en liten bärbar dator – som du kör fullfjädrade Windows-program på! Men det går även bra att använda Windows-program utan ett tangentbord och en mus. Programmen blir då touch-styrda och surfplattan kan visa ett simulerat tangentbord direkt på bildskärmen när du behöver skriva in något; t.ex redigera text i ett nyhetsbrev.

Läs mer
Vi förklarar mer i denna nya artikel som vi publicerat på vår hemsida:

> Så fjärrstyr du ett Windows-program från en surfplatta

Lämna ett svar