Solectro informerar sina kunder på ett effektivt sätt med MultiMailer

SolectroMultiMailerFöretaget Solectro AB är leverantör av maskiner och komponenter inom elektronik, mekanik och automation och använder nyhetsbrevsverktyget SamLogic MultiMailer för att på ett effektivt sätt informera sina kunder om nyheter och strategier samt automationssystem.

Så här säger Solectros VD Gerhard Tetzlaff om MultiMailer:

Exempel på nyhetsbrev från Solectro
Exempel på Solectros nyhetsbrev skapat med MultiMailer

”Jag tycker MultiMailer är ett bra verktyg för att ge information för både kunder och intressenter som har anmält sitt intresse på vår hemsida. Det är enkelt att endast skicka till kundgrupper och att göra gemensamma utskick.”

”Som ni kan se på vår hemsida så arbetar vi med teknik och automation. Vi introducerar effektiva, energisnåla och miljövänliga produktionsutrustningar som hjälper svenska företag att bli konkurrenskraftiga gentemot omvärlden och speciellt österut.”

”Detta kräver av oss att vi på ett effektivt sätt kan informera våra kunder om nyheter och strategier samt automationssystem som ger mervärde och det kan vi snabbt och effektivt göra med MultiMailer.”

Solectro AB
Företaget grundades 1983 av Gerhard Tetzlaff och är beläget i Lomma. Verksamheten omfattas av utveckling, produktion, försäljning och service av komponenter för automatisering, komplettlösningar, specialmaskiner, CNC-maskiner/verktyg, Dental-fräsmaskiner/verktyg, PCB-prototyping/verktyg, PCB-laser, SMD.

För mer information om Solectro och deras produkter besök www.solectro.se.

Se även följande blogginlägg
> BergmanLabora säljer mer med SamLogic MultiMailer
> Smarta företag använder SamLogic MultiMailer
> Varför använder AB Edsbyverken MultiMailer?

Lämna ett svar