Prowine säljer vintillbehör och barutrustning med MultiMailer

Prowine Vin, Kök & Bar – för livsnjutare sedan 1996
Företaget Prowine Nordic har arbetat med produkter för vinprovning, servering och lagring i över 20 års tid. De har mer än 600 olika produkter i sitt sortiment, som de säljer i sin webbutik, och de arrangerar även vinmässor.

Prowine LogotypeDe har många olika vintillbehör – allt ifrån vinställ och vinmöbler för vinkällaren till vinglas, karaffer, vinskåp och vinkylare. De har även produkter för vinprovning, t ex vinprovarglas, vinluftare och dekanteringstrattar, samt champagnetillbehör, whiskyprodukter och bartillbehör såsom mätglas, dosörer, shakers och blenders mm.

Vi kan även tipsa om deras handgjorda korkskruvar, professionella köksknivar och ishinkar som passar bra att ge bort till kunder och anställda – eller som en julklapp eller födelsedagspresent till någon du känner.

Vinglas

Säljer till hela Norden
Prowine Nordic vänder sig till vinintresserade privatpersoner, restauranger och branschföretag i Sverige och i de nordiska länderna.

VinkällareVill du bygga en egen vinkällare?
Om du ska bygga en egen vinkällare så räcker det inte med ett stort sortiment av viner; du behöver även ha ändamålsenliga tillbehör såsom vinställ, klimatanläggning, vinglas mm för att få en komplett vinkällare. Så här säger Prowine Nordics VD, Dan Palmberg: ”Självklart är drycken det centrala i varje vinkällare eller vinprovning, men upplevelsen och hanteringen av vin är beroende av kvalitetstänkande i minsta detalj!” Prowine Nordic har allt du behöver för att skapa din egen vinkällare.

     
Exempel på nyhetsbrevAnvänder MultiMailer för sina nyhetsbrev
Prowine Nordic använder e-postverktyget MultiMailer för att marknadsföra och sälja sina produkter i Norden, och så här säger Dan Palmberg, VD för Prowine Nordic, om MultiMailer:

Vad är det för typ av information ni brukar skicka ut med MultiMailer?
– Information och nyheter om produkter, mässdeltagande etc.

Är det något speciellt du tycker är bra med MultiMailer?
– Ett svenskt program med svensk support. God service.

Exempel på nyhetsbrev
Du kan se tre exempel på deras nyhetsbrev genom att klicka på länkarna nedan:

> #1 – Lehmann Glas – Utförsäljning
> #2 – Laguiole – Handgjorda korkskruvar av klass
> #3 – Bygga vinkällare i sommar?

Om du vill prenumerera på Prowines nyhetsbrev
Om du också vill prenumerera på Prowines nyhetsbrev så kan du klicka på länken nedan:

> Jag vill prenumerera på Prowines nyhetsbrev

Mer information
För mer information om Prowine Nordics produkter, besök gärna deras hemsida:

> Hemsida – Prowine Nordic