Trä-Otto säljer träleksaker med MultiMailer

Trä-Otto - LogotypeNu är snart julen här och till det tillhör inköp av julklappar till nära och kära. Exempelvis leksaker till barn.

Ett företag som specialiserat sig på leksaker samt möbler och inredningar för barn är nätbutiken Trä-Otto. De har riktat in sig på att sälja hållbara produkter av hög kvalitet tillverkade i trä och textilier. Deras huvudsakliga målgrupp är de lite yngre barnen.

Trä-Otto - Leksaker

För sin marknadsföring använder de bl.a e-postverktyget MultiMailer, som de använder till att skicka ut information och reklam om sina produkter via sitt nyhetsbrev. I MultiMailer utnyttjar de bl.a produktgallerifunktionen för att lägga in och hantera artiklar i mejlen.

NyhetsbrevExempel på nyhetsbrev
Klickar ni på länken nedan så kan ni se deras senaste nyhetsbrev. Det är ett nyhetsbrev med jultema och innehåller reklam för utvalda leksaker för barn (som passar bra som julklappar) samt julartiklar för hem och inredning för alla åldrar:

> Nyhetsbrev: Fina julklappar till kampanjpriser

Även under Black Week-veckan i november så använde de MultiMailer för att skicka ut reklam om sina produkter som de sålde till Black Week-priser. Klicka på länken nedan för ett exempel på ett sådant nyhetsbrev:

> Nyhetsbrev: BLACK WEEK! 50-70% på utvalda produkter

Bordstablett - JulaftonkvällSäljer även produkter till hem och inredning för vuxna
Trä-Otto säljer även produkter till hem och inredning som passar alla åldrar, som t.ex brickor, kökshanddukar, bordstabletter, dukar, bordslöpare, glasunderlägg, servetter mm. Nu till julen så finns det dessutom bordstabletter, servetter, brickor mm målade med vackra julmotiv av konstnären Lena Petersson. Bilden till höger visar ett exempel på en bordstablett med jultema.

 

Mer information
För mer information om Trä-Otto och deras produkter, besök deras hemsida:

> Hemsida – Trä-Otto