Bredenberg säljer kläder med MultiMailer

Bredenbergs varuhus 1930-taletAlla har väl besökt Drottninggatan och Åhléns City i centrala Stockholm någon gång. Mittemot Åhléns City (andra sidan Drottninggatan) ligger det sk Bredenbergshuset, och klädkedjan Bredenberg – grundad 1837 – hade en gång i tiden ett varuhus där. Bilden till höger visar hur det såg ut på 30-talet.

Idag så har inte Bredenberg kvar detta varuhus vid Åhléns City utan de säljer främst sina produkter online via internet och via sin butik på Drottninggatan i Uppsala (ja, de har samma gatunamn men i en annan stad). Butiken i Uppsala drivs av ett litet familjeföretag som haft denna butik sedan 90-talets början. Butiken hade dock en annan adress i Uppsala från början.

Bredenberg - LogotypeBredenberg har ett stort klädsortiment och säljer bl.a byxor, kjolar, klänningar, jackor, kappor, tröjor, koftor, skjortor, blusar, strumpor, festkläder mm. Besök gärna deras hemsida för att se hela deras sortiment:

Tjej med tunika> www.bredenberg.nu

Bredenberg använder e-postverktyget MultiMailer för att marknadsföra och sälja deras klädprodukter. Bland annat skickar de ut information om specialerbjudanden, medlemsdagar, modevisningar, jubileum mm via e-post med hjälp av MultiMailer. Klicka på länkarna nedan för att se några exempel:

Modevisning:
> Modevisning i Uppsala! 28 september kl: 19.00
> Modevisning i Uppsala! 27 oktober kl: 19.00

Medlemsvecka:
> Medlemsvecka på Bredenberg!

Jubileum:
> Vi firar 1 år på Drottninggatan!

Bredenbargs nuvarande butik
Nedan finns några bilder från Bredenbergs nuvarande butik på Drottninggatan i Uppsala:

Butik

För fler bilder, se gärna Bredenbergs Facebook-sida.