Nya priser på SamLogic Softwares program och tjänster

Den 1 februari 2023 justeras våra priser för våra program och tjänster. Att priserna justeras beror på att inköpspriserna hos våra leverantörer av olika tjänster (servrar, webbhotell, programlicenser mm) har ökat mycket på senare tid vilket gör att vi måste se över och anpassa våra egna priser.

Sedan påverkas vi som alla andra av höga energipriser, inflation, hög ränta och en svag krona (kronans värde mot dollarn har sjunkit med nästan 25% på drygt ett år).
Se även artikeln Nu väntar chockhöjning av molnpriserna – minst 30% dyrare hos tidningen Computer Sweden.

Höjningarna blir dock i första hand på nya programlicenser där supporttiden och supportkostnaden är högre än för de som använt våra program i många år.

Långsiktighet ska löna sig
En nyhet är att vi inför 2- och 3-årsavtal för våra produkter, där man får en högre rabatt ju längre avtal man tecknar. Tanken är att långsiktighet ska löna sig för våra kunder och vi försöker själva effektivisera verksamheten så att det blir mindre administration för att hantera programlicenserna, vilket gör att vi sänker dessa kostnader och det gör att vi kan lägga ännu mer tid på programutveckling.

SamLogic Software – 30 års erfarenhet
Med 30 års erfarenhet vet vi att ska man sänka sina kostnader så gäller det att göra det på rätt sätt/rätt saker. Man får inte byta till tjänster eller underleverantörer som påverkar kvalitén på produkterna negativt så att våra kunder får något som är sämre än tidigare bara för att det ska vara ”billigt”.

Vårt motto har alltid varit att våra program ska vara de mest prisvärda på marknaden och det tänker vi fortsätta med!