Kopieringsskydd för program och dokument

Många företag förlorar mycket pengar på att program och dokument kopieras och sprids olagligt (se bl a föregående blogginlägg). Men det går att försvåra piratkopiering genom att använda ett effektivt kopieringsskydd. Vi på SamLogic har utvecklat ett kopieringsskydd som gör det svårare att piratkopiera program och dokument. Kopieringsskyddet heter SamLogic RegGuard och är ett system där lokalt installerad mjukvara och mjukvara installerad på en server (och tillgänglig via Internet) samverkar. Kopieringsskyddet fungerar dock även utan Internetuppkoppling om sådana situationer skulle uppstå.

Förutom att skydda mot piratkopiering så kan RegGuard även göra följande:

• Registrera kunder som installerar program och dokument
• Hantera hyrversioner av program
• Omvandla demoversioner av program till skarpa versioner
• Hantera fleranvändarlicenser

Vill du veta mer om SamLogic RegGuard så kan du besöka RegGuards produktsida:

> Produktsida – SamLogic RegGuard 2010

Lämna ett svar