Statistik och analys av e-postutskick

I tre tidigare blogginlägg har vi beskrivit de nya statistikfunktionerna i e-postverktyget SamLogic MultiMailer samt hur de kan användas för att samla in statistik och analysera e-postutskick. Vi har nu sammanställt denna information i en PDF-artikel, där du dessutom får tips om hur du använder SamLogic MultiMailers statistikfunktioner i praktiken. Du kan öppna PDF:en genom att klicka på länken nedan:

> Statistik och analys av e-postutskick (PDF)

Om du inte har MultiMailer 2011 redan så kan du ladda ned en utvärderingsversion av programmet från denna Internetsida. Statistikfunktionerna finns i MultiMailer 2011 / Professional och de kan användas direkt (inget konto eller aktivering krävs):

> Ladda ned en utvärderingsversion av MultiMailer 2011

Lämna ett svar