Använda egna bilder från digitalkamera till elektroniska julkort?

I detta blogginlägg skrev vi att man kan använda egna bilder till elektroniska julkort (e-julkort) som skickas ut via vårt e-postverktyg SamLogic MultiMailer. Någon frågade oss hur man skalar ned (förminskar) ett fotografi med julmotiv tagen med en digitalkamera så att den inte blir så stor när man skickar ut den via e-post.

Svaret är: använd vårt nya program SamLogic Image Resizer till detta. Med SamLogic Image Resizer så kan du förminska och konvertera bilder tagna med en digitalkamera så att de blir perfekt anpassade för användning till e-post, t.ex till elektroniska julkort. Programmet kan både minska en bilds bredd & höjd, samt minska dess upplösning, så att bildstorleken i bytes krymper rejält. Mer information om SamLogic Image Resizer finns i detta blogginlägg:

> SamLogic Image Resizer – program för att ändra storlek & konvertera bilder

En svensk version av programmet SamLogic Image Resizer följer med SamLogic MultiMailer och installeras automatiskt när du installerar MultiMailer. Vill du testa programmet gratis så kan du installera ett demo av MultiMailer – då kommer även en fullt fungerande version av Image Resizer att installeras.

Lämna ett svar