Ny version: SamLogic MultiMailer 2012!

Nu är SamLogic MultiMailer 2012 färdig och från och med idag kan du beställa den nya versionen av vårt nyhetsbrevsverktyg. Många nya funktioner har tillkommit och nu kan du bland annat se vem som klickar på länkarna i dina nyhetsbrev. Du kan även se vilka länkar dina kontakter klickar på, samt få en översikt över hur många länkar som blir klickade. Informationen kan redovisas antingen direkt i programmet, eller så kan en Excel-kompatibel rapport skapas.

Andra nyheter
Andra nyheter är att ett nyhetsbrevs ämnesrad nu kan visas i listan i fliken Statistik, ett kampanjnamn kan anges i utskicksguiden om du vill byta namn i ”sista sekunden”, kontaktinformation och information om e-poststudsar, prenumerationer och avregistreringar kan exporteras direkt till Excel och att bildkonverteringsprogrammet Image Resizer följer med och installeras automatiskt.

Förenklad hanteringa av tjänster
Vi har också förenklat hanteringen av de olika tjänster som samverkar med programmet MultiMailer. Du behöver bara ange ett kontonamn en gång i samband med programstart, och därefter fungerar kontona för den avancerade statistiken, för e-poststudsar, för prenumerationer och avregistreringar helt automatiskt. Du behöver inte skriva in några inställningar utan detta sköter programmet åt dig.

Mer information
Mer information om nyheterna i SamLogic MultiMailer 2012 finns på denna nyhetssida. I kommande blogginlägg kommer vi att beskriva nyheterna i nya SamLogic MultiMailer 2012 mer i detalj. Vill du ladda ned en utvärderingsverson av SamLogic MultiMailer 2012 kan du göra det från denna nedladdningssida.

Lämna ett svar