SamLogic MultiMailer 2012: Statistik – Översiktsrapport

Efter ett genomfört e-postutskick så kan du i SamLogic MultiMailer 2012 skapa en överskådlig översiktstrapport som visar hur utskicket gått. Rapporten visar bl.a detaljerad information om klickade länkar. T.ex kan du se hur många klickar som varje länk fått, samt även se vilka kontakter som klickat på en specifik länk. Rapporten innehåller även statistik om det utförda e-postutskicket, t.ex antal öppnade nyhetsbrev.

Rapporten skapas i ett Excel-kompatibelt format och kan öppnas med Microsoft Excel (version 2002 till 2010), eller annat kompatibelt program. Vill du se rapporten i full storlek, klicka här.

Du skapar en översiktsrapport genom att markera ett e-postutskick i listan i fliken Statistik, och sedan väljer du menyalternativet Skapa översiktsrapport i menyn Statistik (se punkt 7 i detta blogginlägg). Då visas följande dialogruta:

Där klickar du på knappen Skapa rapport för att skapa översiktsrapporten.

Mer information och en rapportbild i full storlek finns tillgänglig på denna sida.

Lämna ett svar