Rädda Barnen med SamLogic / Kampanjen Världens Barn från Radiohjälpen

Världens Barn är en stor insamlingskampanj från Radiohjälpen som genomförs i samarbete med 12 ledande svenska hjälporganisationer under tiden 6-14 oktober. Den 12 oktober blir det dessutom den årliga SVT-galan Tillsammans för Världens Barn som ingår i kampanjen. 45 000 frivilliga i 290 kommuner arbetar med detta på olika sätt, samtidigt som Sveriges Television och Sveriges Radio uppmärksammar kampanjen på olika sätt.

Så här säger Elisabeth Dahlin, ordförande i Världens Barn samt Rädda Barnens generalsekreterare:
– Det är helt fantastiskt att Radiohjälpen har samlat in 1 miljard kronor till Världens Barn sedan starten för 12 år sedan.

Hon berättar vidare:
– Jag har själv varit med varje år och samlat in pengar till Världens Barn. Vilken folkfest det är, och vilken kraftsamling! Många av våra medlemmar är ute på gator och torg, oavsett väder, och samlar in pengar med de andra organisationerna. Visst är det fantastiskt! Jag uppmanar fler att vara med under insamlingsdagarna – det är något alldeles speciellt!

Världens Barn ökar förståelsen
Världens Barn har vart viktiga för att ge människor en förståelse för hur situationen ser ut för barn runt om i världen. Alltfler svenskar blir insatta i hur Rädda barnen arbetar vilket har stor betydelse för givarnas bidrag, vilket i sin tur förbättrar livsvillkoren för barn i andra delar av världen. Pengar som samlas in fördelas över en mängd olika organisationer i olika projekt. Under år 2011 fick 51 organisationer och 117 projekt del av de insamlade pengarna, och hittills i år har 43 organisationer mottagit ca 73 miljoner kronor för 96 olika projekt. Läs mer här:

> Engagera dig för Världens Barn

SVT-galan Tillsammans för Världens Barn
I samband med insamlingskampanjen Världens barn så har SVT en stor gala som sänds den 12 oktober i TV. Där medverkar bl a artister som Jill Johnson, Peter Jöback, Sarah Dawn Finer, Nova Delai, Panetoz m fl. Läs mer här.

Rädda Barnen med SamLogic MultiMailer
Med tanke på ovanstående har vi på SamLogic beslutat att under hela oktober skänka 10% av intäkterna från försäljningen av e-postverktyget SamLogic MultiMailer till Rädda Barnen.

SamLogic MultiMailer är ett svenskt e-postprogram som är mycket lätt att använda och passar alla företag, organisationer och föreningar som vill skicka ut egna nyhetsbrev. Programmet är utvecklat med användaren i fokus och har utformats så att du själv ska kunna hantera framtagandet av ditt nyhetsbrev och sköta e-postutskicket utan att behöva ha höga kunskaper om design eller teknik. Läs mer och prova SamLogic MultiMailer här:

> SamLogic MultiMailer – Mer information

Lämna ett svar