Responsiv design för epost / nyhetsbrev


I detta blogginlägg skrev vi lite grann om hur man designar ett nyhetsbrev så att samma version av brevet kan läsas i en smarttelefon (smartphone), suftplatta, bärbar dator (laptop) och en vanlig skrivsbordsdator (med en stor bildskärm) genom att nyhetsbrevet anpassar sig till bildskärmens bredd automatiskt; dvs responsiv design för epost / nyhetsbrev. I följande blogginlägg, skriver av Christian Vasile, kan du läsa lite fler detaljer om hur man designar ett nyhetsbrev, samt andra typer av epost, så att den kan läsas på bildskärmar med väldigt olika storlekar, allt från en iPhone till en dator med en stor widescreen-skärm:

> Responsive Email Newsletter Design: Increase Mobile Readership

Vi rekommenderar dig att även läsa följande artikel på vår hemsida, som handlar om hur man anpassar epost / nyhetsbrev för mobiltelefoner och smarttelefoner:

> Att skapa nyhetsbrev för en mobiltelefon och Smartphone

Lämna ett svar