API för personnummer och organisationsnummer

Behöver du ett API för hantering av svenska personnummer och organisationsnummer? Du ska då titta närmare på vårt klassbibliotek Swedish .NET Classes, och speciellt de två klasserna PersonalNumber och OrganisationNumber, som hanterar personnummer och organisationsnummer. Klassen PersonalNumber hanterar även samordningsnummer (som används för att identifiera personer som inte är folkbokförda i Sverige).

De två ovan nämnda klasserna kan användas för att validera att personnummer och organisationsnummer är korrekta. Klassen PersonalNumber kan även användas för att erhålla kön, födelsedatum och ålder ur ett personnummer, och klassen OrganisationNumber kan användas för att erhålla typ av organisation ur ett organisationsnummer.

Om du utvecklar mjukvara i programmeringsspråken C#, C++ eller Visual Basic och tar fram produkter för den svenska marknaden så är Swedish .NET Classes ett API / verktyg som du kommer ha en stor nytta av. Du kan läsa mer på produktsidan för Swedish .NET Classes:

> Swedish .NET Classes – produktsida

Lämna ett svar