API för bankgiro och plusgiro

Behöver du ett API för hantering av bankgiro och plusgiro? Titta då närmare på vårt klassbibliotek Swedish .NET Classes och speciellt klassen BankNumber, som hanterar svenska bankgironummer och plusgironummer.

Swedish .NET Classes är ett klassbibliotek som utökar Microsoft .NET Framework med en mängd nya svenskanpassade klasser och metoder. Förutom hantering av bankgironummer och plusgironummer så hanteras även organisationsnummer, personnummer, samordningsnummer, postnummer mm. Arbetar du i programmeringsspråken C#, C++ eller Visual Basic och tar fram produkter för den svenska marknaden så kommer du att finna att Swedish .NET Classes är ett väldigt användbart API / verktyg.

Mer information
Läs mer om vårt API / klassbibliotek Swedish .NET Classes på denna sida:

> Swedish .NET Classes – produktsida

Lämna ett svar