Windows 8 – Microsofts nya operativsystem för klientdatorer / klientsystem har nu släppts

Förra veckan släpptes nya Windows 8 till försäljning och enligt Microsoft såldes 4 miljoner uppgraderingar enbart de tre första dagarna. Windows 8 är Microsofts senaste operativsystem för klientdatorer / klientsystem och är anpassat för att kunna användas på många olika typer av enheter, såsom bärbara datorer, stationära datorer och pekplattor.

SamLogic’s program är anpassade för Windows 8
Alla 2012-versioner av våra program är anpassade för att kunna användas i Microsoft Windows 8. Har du en äldre version av våra program och du vill använda programmet i Windows 8-miljö så rekommenderar vi dig att uppgradera till den senaste versionen.

Bland annat har följande av våra produkter anpassats för Windows 8:
> SamLogic MultiMailer 2012
> SamLogic CD-Menu Creator 2012
> SamLogic Visual Installer 2012

Lämna ett svar