The Beatles ’Love Me Do’ firar 50 år / Organisera dina Beatles-låtar

Det har nu gått 50 år sedan pop- och rockgruppen The Beatles kom ut med sin första singel Love Me Do. Singeln gavs ut den 5 oktober 1962 genom skivmärket Parlophone (EMI). På singelns B-sida fanns låten P.S. I Love You. Bägge låtarna är skrivna av John Lennon och Paul McCartney och ingick i albumet Please Please Me som blev deras första album (det släpptes 1963).

Organisera dina Beatles-favoriter
Om du är en Beatles-fantast, eller kanske har en annan favoritgrupp / artist som släppt många skivor och singlar, så har vi ett utmärkt verktyg som du kan använda för att organisera dina låtar, musikvideos, bilder, dokumentärfilmer, intervjuer och annan information. Med vårt program CD-Menu Creator kan du strukturera upp denna information på ett logiskt sätt och komma åt informationen snabbt och enkelt genom att navigera via ett grafiskt menygränssnitt.

CD, DVD, USB-minne eller hårddisk
Oavsett om du vill lagra informationen på en CD, DVD, USB-minne eller på din hårddisk så kan du använda CD-Menu Creator. Via programmets menygränssnitt kan du komma åt låtar, videos, bilder mm på ett enkelt sätt. Vill du exempelvis starta en musikvideo så behöver du bara klicka på en knapp eller på en länk.

Mer information om programmet
Du hittar mer information om CD-Menu Creator på denna sida.

Mer information om The Beatles
Vill du veta mer om The Beatles och komma i kontakt med andra Beatles-vänner så kan du besöka någon av följande sidor:

> Beatlessweden
> Beatlesnytt

Lämna ett svar