Hälften av alla nyhetsbrev öppnas på en mobil enhet

Allt fler öppnar sina nyhetsbrev på mobila enheter. Enligt en undersökning gjord av Experian Marketing Services så öppnas hälften av all epost enbart på en mobil enhet. Som jämförelse så öppnas 23 procent i epostklienter och 23% i webbklienter.

Viktigt att använda rätt e-postverktyg
Det här betyder att det blir allt viktigare att du använder ett epostverktyg som är anpassat för att ta fram nyhetsbrev som visas korrekt på mobila enheter. Epostverktyget SamLogic MultiMailer 2013 är anpassat för just detta. I MultiMailer ingår både en lokal skrivbordsbaserad editor och en molnbaserad editor som kan användas för dessa ändamål. Molneditorn kan användas via en webbläsare medan den skrivbordsbaserade editorn körs på traditionellt vis direkt i datorn (dvs ett vanligt Windows-program).

Det finns också en del saker att tänka på när man ska utforma nyhetsbrev som ska läsas på mobila enheter och i den här artikeln på vår webbsajt har vi sammanställt en del tips.

Relaterad information
> Ny svensk molnbaserad HTML-editor för nyhetsbrev
> Mobil e-post – att skapa nyhetsbrev för en mobiltelefon och smarttelefon
> Nyhetsbrev öppnas allt oftare i en smarttelefon eller pekplatta
> Hela undersökningen: ”Quarterly Email Benchmark Study Q2 2013” (PDF)

Lämna ett svar