Så använder du SamLogics Windows-program på en Mac-dator

Vi får ofta frågan om våra program finns i Mac-versioner. Vi har inga renodlade Mac-versioner av våra program men det går ändå bra att använda dem på en Mac-dator (Macintosh-dator). Det är möjligt genom att först installera ett virtualiseringsprogram i Mac-datorn och sedan installerar du Windows i denna. Med hjälp av virtualiseringsprogrammet kan sedan våra program användas på en Mac på samma sätt som när de används på en PC med Windows installerad. Det finns flera olika virtualiseringsprogram man kan använda sig av, och några av de kändaste är VMware Fusion, Parallels Desktop och Oracle VirtualBox.

Vill du veta mer om de tre virtualiseringsprogrammen ovan så kan vi rekommendera att du läser tidningen MacWorlds test.

Se även
> MultiMailer kan skicka ut nyhetsbrev från en Mac

Lämna ett svar