MultiMailer har nu stöd för Microsoft OneDrive

Microsoft OneDriveVårt nyhetsbrevsverktyg SamLogic MultiMailer stöder nu lagringstjänsten OneDrive från Microsoft. OneDrive är fd SkyDrive men med ett nytt namn och med vissa nya funktioner. Mer information om namnbytet och de nya funktionerna finns i detta blogginlägg. Vi har uppdaterat MultiMailer så att den nya versionen av Microsofts lagringstjänst stöds.

Med hjälp av OneDrive så kan du dela nyhetsbrev, mailing-listor, spärrlistor och vissa datafiler på ett enkelt sätt via Internet med andra som använder MultiMailer, eller mellan din dator hemma och på kontoret.

Stödet för OneDrive ingår i SamLogic MultiMailer 2014 version 8.5.6 (och senare).

MultiMailerOm du har MultiMailer 2014, eller prenumererar på MultiMailer, så kan du uppdatera till version 8.5.6 (eller senare) helt kostnadsfritt från vår nedladdningssida med våra program. Om du har MultiMailer 2013 eller äldre så kan du istället uppgradera till den nya versionen till ett förmånligt pris.

Lämna ett svar