Registreringsformulär för nyhetsbrev på olika språk

Till nyhetsbrevsverktyget MultiMailer 2014 finns det färdiga registreringsformulär på Internet som kan användas för att hantera nyhetsbrevsprenumerationer, avregistreringar och byten av e-postadresser. De färdiga webbformulären finns på olika språk. Alla nordiska språk stöds samt engelska, tyska, spanska och serbiska.

Du kan komma åt de olika språkversionerna av registreringsformulären på olika sätt. Bland annat direkt i MultiMailer, där du väljer språk snabbt och enkelt via en listruta:

Ovanstående bestämmer vilket språk som avregistreringsformuläret som öppnas via en avregistreringslänk i nyhetsbrevet visas i. Ovanstående val påverkar också vilket språk som används av t.ex nyhetsbrevsguiden i MultiMailer (exempelvis hälsningsfraser).

Om du vill använda MultiMailers webbformulär på din egen webbsajt (eller länka till formulären från en sajt) så kan du istället köra ett separat program som du kan använda för att välja rätt språkversion av MultiMailers registreringsformulär för hantering av prenumerationer, avregistreringar och adressbyten.

Så byter du språk för avregistreringsformuläret i MultiMailer
För att byta språk för ett avregistreringsformulär som öppnas via ett nyhetsbrev som skickas ut med MultiMailer så gör du på följande sätt:

1. Starta MultiMailer
2. Välj menyalternativet Inställningar – Alternativ
3. Öppna fliken Språk
4. Via listrutan Språk kan du välja vilket språk du vill använda dig av
5. Klicka på OK för att stänga dialogrutan

I bilden ovan har spanska valts som språk.

Se även
Se även dessa två tips:
> Hur du använder MultiMailer-formuläret för prenumeration på din egen hemsida
> Hur du infogar en klickbar avprenumerationslänk (som samverkar med en webbsida)

Lämna ett svar