Registreringsformulär för nyhetsbrev på olika språk

Till nyhetsbrevsverktyget MultiMailer finns det färdiga registreringsformulär på Internet som kan användas för att hantera nyhetsbrevsprenumerationer, avregistreringar och byten av e-postadresser. De färdiga webbformulären finns på olika språk. Alla nordiska språk stöds samt engelska, tyska, spanska och serbiska.

Formulär

Du kan komma åt de olika språkversionerna av registreringsformulären på olika sätt. Bland annat direkt i MultiMailer, där du väljer språk snabbt och enkelt via en listruta:

Lista - språk

Ovanstående bestämmer bland annat vilket språk som avregistreringsformuläret och adressbytesformuläret som öppnas via länkar i nyhetsbrevet visas i. Ovanstående val påverkar också vilket språk som används av t.ex nyhetsbrevsguiden i MultiMailer (exempelvis språk för hälsningsfraser).

Om du vill använda MultiMailers webbformulär på din egen webbsajt (eller länka till formulären från en sajt) så kan du istället köra ett separat verktyg som du kan använda för att välja rätt språkversion av MultiMailers registreringsformulär.

Så byter du språk för avregistreringsformuläret / adressbytesformuläret i MultiMailer
För att byta språk för ett avregistreringsformulär eller ett adressbytesformulär som samverkar med ett nyhetsbrev som skickas ut med MultiMailer så gör du på följande sätt:

1. Starta MultiMailer.
2. Välj menyalternativet Inställningar – Alternativ.
3. Klicka på knappen Språk.
4. Via listrutan Språk väljer du vilket språk du vill använda dig av.
5. Klicka på OK för att stänga dialogrutan.

Dialogruta - språk

I bilden ovan har spanska valts som språk.

Se även
> MultiMailer har stöd för Unicode och därmed världens alla språk