Alla våra 2014-program är skyddade mot Heartbleed-buggen

I detta blogginlägg kunde du läsa om den omskrivna Heartbleed-buggen och att vi har uppdaterat MultiMailer 2014 för att inte kunna påverkas av den. Vi har även uppdaterat verktygen Visual Installer 2014 och VB Super Library 2014 på motsvarande sätt.

Precis som med MultiMailer så berörs du enbart om du använder antingen Twitter-funktionen i Visual Installer 2014 eller Twitter-komponenten i VB Super Library 2014. Det är den enda funktion/komponent som använder OpenSSL. Inga andra funktioner eller komponenter gör det.

Men eftersom Heartbleed-buggen främst drabbar servrar så har riskerna på en klientdator varit mycket små, även om du skulle använt Twitter-funktionaliteten i Visual Installer 2014 eller VB Super Library 2014. Men för att vara helt på den säkra sidan så rekommenderar vi ändå alla som använder Visual Installer 2014 eller VB Super Library 2014 att ladda hem de senaste versionerna av dessa verktyg och installera dem. Du kan ladda ned dem här:

> Nedladdningssida: Visual Installer 2014 och VB Super Library 2014

Lämna ett svar