Ny uppdatering av MultiMailer 2014 – med många nya funktioner

ProgramuppdateringEn uppdaterad version av e-postverktyget SamLogic MultiMailer 2014 kan nu laddas ned från vår hemsida (nedladdningslänk finns längst ned i blogginlägget). Alla som har 2014-versionen av MultiMailer eller prenumererar på MultiMailer kan ladda ned den kostnadsfritt. Versionsnumret är 8.5.22 och uppdateringen innehåller ett stort antal nya funktioner och förbättringar, samt har uppdaterats med ett skydd mot Heartbleed-buggen. Här nedan presenteras några av nyheterna:

– En ny meny med namnet Skapa länk har lagts till MultiMailers gränssnitt. Där finns alla funktioner som hanterar klickbara länkar samlade. Både äldre funktioner och helt nya funktioner finns där. Bilden nedan visar hur den nya menyn ser ut. Läs mer här.

En ny meny med namnet 'Skapa länk' har lagts till

– Du kan nu på ett enkelt sätt infoga ikoner och symboler till länkar i nyhetsbrev via en ny funktion som vi lagt till. En ny dialogruta har tagits fram för att hantera detta. Bilden nedan visar hur den nya dialogrutan ser ut. Läs mer här.

Via denna dialogruta kan du infoga en ikon/symbol till en länk

– Du kan nu ladda upp dokument (t.ex PDF-dokument) till vår webbserver. En klickbar länk skapas automatiskt och när din nyhetsbrevsläsare klickar på länken så öppnas dokumentet. Det ger snabbare utskick eftersom dokumentfilen inte behöver skickas ut (bifogas med) med nyhetsbrevet. Allt sköts via en ny dialogruta som vi tagit fram (se bild nedan). Läs mer här.

Via denna dialogruta kan du ladda upp dokument till vår server

– MultiMailer har nu stöd för Microsoft OneDrive (fd SkyDrive). Med hjälp av OneDrive kan du dela nyhetsbrev, mailing-listor, spärrlistor och vissa datafiler via Internet med andra som använder MultiMailer, eller mellan din dator hemma och på kontoret. Läs mer här.

Microsoft OneDrive

– Webbformulären för prenumerationer, avprenumerationer och adressbyten finns nu även på serbiska. Sedan innan finns de i de nordiska språken samt engelska, tyska och spanska. Läs mer.

– Kontroll av att rätt avprenumerationslänk används i nyhetsbrev har införts.

– Funktionerna för att infoga klickbara länkar i nyhetsbrev har förbättrats och är nu mer flexibla. Det är inte längre nödvändigt att markera en text för att specificera en länktext utan du kan skriva in valfri länktext direkt i dialogrutan. Läs mer här.

– Nytt tangentbordskommando (CTRL-T) har införts för att snabbt kunna skicka ett testmeddelande. Är smidigt när du håller på och ta fram ett nytt nyhetsbrev och snabbt vill se hur det ser ut i en e-postklient.

– Nyhetsbrevspubliceringsfunktionen (funktionen för att ladda upp kopior av nyhetsbrev på webben) har förbättrats och är nu mer kompatibel med olika typer av brandväggar. Även felhanteringen har förbättrats och detaljerade rapporter kan nu fås vid behov. Läs mer här.

Publiceringsfunktionen för nyhetsbrev

– Det är nu möjligt att bestämma om internetadresser i länkar automatiskt ska konverteras till gemener eller inte. Du byter inställning i dialogrutan Alternativ.

Nytt alternativ i dialogrutan 'Alternativ': Omvandla eventuella versaler i länkadresser till gemener

– MultiMailer har uppdaterats till att använda den senaste versionen av OpenSSL (version 1.0.1g), som innehåller en buggfix mot den omskrivna Heartbleed-buggen. Läs mer här.

Nedladdningsidor för uppdatering av MultiMailer 2014
Om du har SamLogic MultiMailer 2014 installerad på din dator så kan du ladda ner den uppdaterade versionen av MultiMailer 2014 från någon av nedanstående nedladdningssidor:
> Nedladdningssida för SamLogic MultiMailer 2014 / Standard
> Nedladdningssida för SamLogic MultiMailer 2014 / Professional
> Nedladdningssida för SamLogic MultiMailer 2014 / Enterprise

Om du har MultiMailer 2013 eller äldre
Om du har MultiMailer 2013, eller en äldre version av MultiMailer, så kan du istället uppgradera till den nya versionen till ett förmånligt uppgraderingspris:
> Uppgradera till SamLogic MultiMailer 2014

Lämna ett svar