MultiMailer 2015: Nytt startfönster ger snabbare åtkomst till vanliga funktioner

Vi har infört ett nytt startfönster i MultiMailer 2015. Detta fönster visas när MultiMailer startar och via den kan du snabbt få åtkomst till vanliga funktioner i programmet, som t.ex att öppna ett av dina senaste nyhetsbrev. I startfönstret kan du även se statistik för ditt senaste utskick.

Snabb åtkomst till vanliga funktioner
Startfönstret i MultiMailer 2015 är uppdelat i två huvudflikar: Funktioner och Statistik. Via fliken Funktioner kan du bl.a öppna tidigare nyhetsbrev, mailing-listor och kampanjer. Via denna flik kan du även skapa nya nyhetsbrev, mailing-listor och kampanjer, samt öppna MultiMailers handbok eller hjälpdokumentation – plus en del annat.

Statistik för det senaste utskicket
I fliken Statistik i startfönstret kan du få information om ditt senaste utskick i dels siffror och dels i form av diagram. Här kan du bl.a se hur många som öppnat ditt nyhetsbrev och hur många som klickat på nyhetsbrevets länkar. Du ser också hur många nya studsar, avregistreringar, prenumerationer och adressbyten som tillkommit sedan du använde MultiMailer senast.

Förenklar uppföljning
Från startfönstret kan du direkt öppna flikarna för statistik, studsar och registreringar. Så vill du t.ex snabbt få fram en lista på vilka som klickat på länkar i ditt senaste nyhetsbrev så sker det enkelt via startfönstret. Det här gör uppföljning av e-postutskick snabbt och smidigt.

Tangentbordsstöd i startfönstret
Det går även att navigera i startfönstret med hjälp av olika tangentbordskommandon. Följande snabbtangenter stöds av startfönstret:

Val av flik och mer information
F: öppnar fliken ’Funktioner’ i startfönstret
S: öppnar fliken ’Statistik’ i startfönstret
I: motsvarar ett klick på länken ’Information’ eller ’Mer information’ i aktuell flik.

Fliken ’Funktioner’
N: öppnar fliken ’Nyhetsbrev’ i fliken ’Funktioner’.
M: öppnar fliken ’Mailing-lista’ i fliken ’Funktioner’.
K: öppnar fliken ’Kampanj’ i fliken ’Funktioner’.
T: hoppar till listan med tidigare nyhetsbrev, mailing-listor eller kampanjer.
CTRL-N: skapar nytt nyhetsbrev, mailing-lista eller kampanj.
CTRL-Ö: öppnar nyhetsbrev, mailing-lista eller kampanj.

Fliken ’Statistik’
1: öppnar diagramfliken ’Öppnade / Klickade’ i fliken ’Statistik’.
2: öppnar diagramfliken ’Öppnade per dag’ i fliken ’Statistik’.

Lämna ett svar