En uppdatering av Visual Installer 2015 finns nu tillgänglig

Det finns nu en uppdatering av SamLogic Visual Installer 2015 tillgänglig. Versionsnumret är 10.5.16 och nedan beskrivs några nyheter och förbättringar i den nya versionen:

• Kodsigneringsfunktionerna i Visual Installer har nu stöd för SHA-2 och dubbel signering (SHA-1 + SHA-2). Windows 7 och senare kräver SHA-2 för installationspaket som signeras fr.o.m 1 januari 2016. Läs mer.

• Uppdaterat stöd för Microsoft .NET Framework. Nu stöds även underversioner av .NET Framework (t.ex 4.51, 4.5.2 osv) och din användare kan nu ladda ned och installera .NET Framework direkt från Visual Installer om önskad version saknas. Läs mer.

• Det är enklare att registrera ett typbibliotek (type library) för en .NET assembly. Läs mer.

• Visual Installer har utökats med en ny installationsdialogruta: Egna alternativ. Det är en generell inställningsdialogruta där användaren kan markera och avmarkera inställningar som du har skapat och adderat till ditt installationsprojekt. Dessa inställningar samverkar med villkor i Visual Installers skriptspråk och i fliken Registry. Läs mer.

• Det är nu möjligt att importera ett VB.NET-projekt som kompilerar fram en DLL istället för en EXE-fil.

• Visual Installers skriptspråk har nu stöd för ELSE. Läs mer.

• Visual Installer har nu stöd för miljövariabler. En miljövariabel kan expanderas under en installation, och med hjälp av ett nytt skriptkommando, SETENV, så kan du skapa egna.

• Fillistans lokala meny (som öppnas med höger musknapp) har utökats med ett nytt menyalternativ: Addera fler filer från samma källkatalog. Detta menykommando är användbart om du vill addera fler filer till fillistan från en tidigare använd mapp. Läs mer.

Så här laddar du ned uppdateringen
Om du har SamLogic Visual Installer 2015 så kan du ladda ner den uppdaterade versionen av Visual Installer 2015 (version 10.5.16) kostnadsfritt från nedanstående nedladdningssida:

> Nedladdningssida för SamLogic Visual Installer 2015

Om du har Visual Installer 2014, eller en äldre version av Visual Installer, så kan du istället uppgradera till den nya versionen till ett förmånligt uppgraderingspris:

> Uppgradera till SamLogic Visual Installer 2015

Lämna ett svar