Vad använder Datainspektionen MultiMailer till?

Nyhetsbrevsverktyget MultiMailer är ett väldigt flexibelt verktyg som används av företag, föreningar, kommuner och myndigheter i hela Sverige. Förutom att skicka ut nyhetsbrev så används MultiMailer även i många andra sammanhang.

En myndighet som använder MultiMailer är Datainspektionen (numera IMY) och vi frågade Per Lövgren som är kommunikationsansvarig på Datainspektionen vad de använder MultiMailer till och vad han tycker är bra med verktyget:

Vad använder Datainspektionen MultiMailer till?
– Den statliga myndigheten Datainspektionen använder MultiMailer för att bland annat skicka ut pressmeddelanden. Myndigheten skickar ut i snitt 4-5 pressmeddelanden i månaden till fler än 4 000 mottagare.

Är det något speciellt du tycker är bra med MultiMailer?
– Det är en kostnadseffektiv lösning för utskick av pressmeddelanden.

Nedan ser du ett exempel på ett pressmeddelande som Datainspektionen skickat ut med MultiMailer:


 
Om du vill prenumerera på Datainspektionens pressmeddelanden
Om du vill prenumerera på Datainspektionens pressmeddelanden via e-post så kan du anmäla dig via den här webbsidan på deras webbsajt. Du kan även följa Datainspektionen på Twitter.

Lite fakta om Datainspektionen:

Datainspektionen – Vi skyddar din integritet i IT-samhället
Datainspektionen är en myndighet som genom sin tillsynsverksamhet ska bidra till att behandlingen av personuppgifter inte leder till otillbörliga intrång i enskilda individers personliga integritet. Datainspektionen verkar som en motkraft mot obefogad registrering. Datainspektionen utbildar och informerar de som behandlar personuppgifter och kontrollerar att man följer lagarna och påverkar så att nya lagar får regler som skyddar integriteten. Datainspektionen ger även råd och sprider kunskap. Läs mer här.

Datainspektionen heter numera IMY. Namnbytet skedde efter att detta blogginlägg publicerades. Datainspektionen bytte namn till IMY den 1 januari 2021.

Se även
> 5 skäl till varför Rotary använder nyhetsbrevsverktyget MultiMailer
> Svenska Lions medlemmar använder SamLogic MultiMailer extra förmånligt

Lämna ett svar