Tre tips för att hjälpa föreningar

Här är tre tips från Ekubi och SamLogic Software som vi hoppas kan hjälpa föreningar under rådande omständigheter:

Tips 1: Skicka ut e-post gratis med MultiMailer
Logotype - MultiMailerOm din förening snabbt behöver få ut information om vilka åtgärder ni har vidtagit och hur ni ska arbeta framöver mot medlemmar och samarbetspartners så är e-post den effektivaste metoden. Ekubi och SamLogic Software vill försöka ”dra ett litet strå till stacken” för att hjälpa till i dessa tider, så om ni behöver ett e-postverktyg så kan ni nu få en gratis licens av MultiMailer. Kontakta Anders Persson via mejl, anders.persson@samlogic.com, eller ring 070-397 14 91 för mer information. Vill ni läsa mer om MultiMailers användningsområden för föreningar så kan ni öppna denna sida.

Tips 2: Telia – Telemöte & Webbmöte
Logotype - TeliaFlera föreningar ställer idag in sina styrelsemöten och sammankomster pga rädsla för att bli smittade men via Telia kan du boka telefonmöten. Föreningens ordförande kan t ex bjuda in alla sina ledamöter via ett specifikt telefonnummer som Telia tillhandahåller och alla kan i sina egna hem delta på mötet. Denna hjälp har Ekubi använt under flera år och det är lätt att använda.

Telia har dessutom en pågående kampanj där ni kan abonnera 6 månader kostnadsfritt och då enbart betala er egen samtalstaxa. Denna hjälp finns inte för privatpersoner hos Telia men har ni bara ett organisationsnummer på föreningen (fås via Skatteverket) så räknas ni som företag och kan ta hjälpen. Ni kan läsa mer på Telia – Telemöte & Webbmöte.

Tips 3: Ekubi AB – ekonomi – utveckling – bidrag
Logotype - EkubiMånga föreningar missar idag intäkter på grund av inställda evenemang/arrangemang men det finns 300 miljarder i fonder och stiftelser plus intäkter från donationer, distanssponsring samt intäkter från affärsdrivande verksamhet vilket innebär möjligheter för föreningar att finansiera olika projekt.

Uffen Redhe på företaget Ekubi AB är i särklass den person som enskild dragit in mest pengar till Sveriges föreningsliv sedan starten 1997.  1,4 miljarder har han förmedlat under åren. Men det finns ytterligare pengar till föreningar och förbund med visioner så kontakta honom via mejl, info@ekubi.se, eller telefon, 0241-220 80, så kan ni bolla era idéer och få veta hur ni kan få finansieringshjälp.

MultiMailer hjälper Ekubi att dela ut miljoner till föreningar och idrottsklubbar
Uffen Redhe på företaget Ekubi AB har använt MultiMailer i över 15 år för att informera om föreläsningar och bidragskurser, och så här säger han om e-postverktyget:
”Vi använder MultiMailer för att skapa personliga brev till våra kunder som är föreningar och då framförallt idrottsföreningar i hela Sverige”. Läs mer i detta blogginlägg.