Rotary-klubbar kan använda e-postverktyget MultiMailer kostnadsfritt

MultiMailerE-postverktyget MultiMailer används av många föreningar och ideella organisationer i Sverige, varav Rotary är en av de största med över 550 klubbar. Pga den rådande situationen så får alla Rotary-klubbar som vill använda e-post för att kommunicera med medlemmar, samarbetspartners och andra en gratis licens av e-postapplikationen MultiMailer, om de så önskar.

MultiMailer kan laddas ner från den här webbsidan:
> Nedladdningssida – SamLogic MultiMailer / Professional

Vet du andra som kan tänkas behöva MultiMailer så tipsa gärna via Facebook eller Twitter.

Exempel på hur Rotary använder MultiMailer
Juris Neret, Rotary Lomma-Bjärred, arbetar med PR- och informationsfrågor, bl a är han redaktör för Rotarydistriktets månadsbok. Här nedan ser du hur ett mejl ser ut där de informerar om den senaste månadsboken:

Rotary - mejl

Juris Neret har använt MultiMailer i många år och vi frågade tidigare vad de använder MultiMailer till och vad han tycker är bra med MultiMailer, och han svarade då så här:

”Jag skickar medlemsbrev till både klubbens och distriktets medlemmar, säljbrev till potentiella kunder och infobrev till befintliga kunder. Jag behöver kunna sända med olika avsändare, olika huvuden och mejlutformning – det fungerar helt perfekt.”

Läs mer i detta blogginlägg.