Lions-klubbar kan använda e-postverktyget MultiMailer kostnadsfritt

MultiMailerE-postverktyget MultiMailer används av många föreningar och ideella organisationer i Sverige. Bl.a används MultiMailer av den välkända ideella välgörenhetsorganisationen Lions. I Sverige finns det 471 Lions-klubbar med ca 12000 medlemmar, och flera av dessa använder MultiMailer för att mejla information till sina medlemmar och samarbetspartners m fl.

Pga den rådande situationen så får alla Lions-klubbar som vill använda MultiMailer gratis för att skicka e-postmeddelanden och nyhetsbrev till sina medlemmar, samarbetspartners och andra kontakter.

En gratis version av MultiMailer kan laddas ner från denna webbsida:
> Nedladdningssida SamLogic MultiMailer / Professional

Vet du andra som kan tänkas behöva MultiMailer så tipsa gärna via Facebook eller Twitter.

Så tycker Lions medlemmar om MultiMailer
Många medlemmar i Svenska Lions har använt e-postverktyget SamLogic MultiMailer sedan 2006 för att kommunicera med sina medlemmar och samarbetspartners på ett effektivt och standardiserat sätt. Så här säger några av dessa om MultiMailer:

Dag Hedin, Lions Cancerforskningsfond:
”Jag har stor nytta av programmet för att månatligen skicka stora mängder brev. Smidigt att importera mail-listor från Excel som kan uppdateras efterhand. Möjligheten att kategorisera för selektiva utskick är bra.”

Ulf Ohlsson, Lions Uppsala:
”Jag är positiv till MultiMailer och brukar rekommendera programmet. MultiMailer använde jag ofta under min tid som webmaster för distriktets hemsida och det som jag tyckte var bra var att man kunde skicka ut medlemsbrev som upplevs som personliga.”

Cynthia Lo, webmaster, Lions kansli:
”Det brukar vara 2 nyhetsbrev i månaden 10 gånger om året. Det som är bra är att kunna ta bort dubbletter.”

Läs mer i detta blogginlägg.