MultiMailer 2020 har stöd för emojier

I det stora flödet av mejl som hamnar i inkorgen så gäller det att ”sticka ut” för att nyhetsbrevet ska ha en chans att bli läst. Ett sätt att sticka ut är att använda emojier i ämnesraden.

En emoji är en liten grafisk symbol (t.ex: 🍓) som kan placeras i både ämnesrad och nyhetsbrevstext. Mest effekt har den dock i ämnesraden eftersom den gör att ditt nyhetsbrev syns bättre i listan med mejl i inkorgen och även kan locka folk att öppna just ditt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevsverktyget MultiMailer 2020 har stöd för emojier i både ämnesrad och mejltext. Nedan visar vi några exempel på hur emojier kan användas i ämnesrader till nyhetsbrev som skickas med MultiMailer:

  Res med oss till solen i Grekland 🌞
  Erbjudandet gäller i 24 timmar till ⏰
  Kom och träna med oss – imorgon 🏋

I stort sett alla moderna enheter, e-postläsare och operativsystem stöder emojier. Så det är få mottagare som inte kommer att kunna se dem.

EmojipediaSjälva emojierna kan plockas från bland annat sökbara emojidatabaser på internet. En av de mest kända är Emojipedia, vilket även är den emojidatabas vi rekommenderar i första hand. Där hittar du alla emojier som finns – sökbara och kategoriserade på ett överskådligt sätt.

Se även
I detta tips beskriver vi utförligt hur man använder emojier i MultiMailer:

> Tips: Så använder du emojier i MultiMailer