Förbättrad hantering av engångsutskick i MultiMailer

Ibland kan det hända att det uppstår ett behov av att temporärt utöka utskickskvoten för en månad när man skickar ut mejl/nyhetsbrev med MultiMailer, och det görs enklast genom att beställa ett engångsutskick. Du utökar då tillfälligt din utskickskvot för aktuell månad, men din ordinarie MultiMailer-prenumeration påverkas inte.
MultiMailer
Det har nu blivit enklare att beställa engångsutskick
Vi har förbättrat hanteringen av engångsutskick i MultiMailer och gjort det enklare att beställa. Du kan nu beställa engångsutskick mitt under ett utskick, utan att avbryta utskicket, och du kan ange hur många mejl du vill beställa direkt i MultiMailer.

Och utökningen av kontot till den nya högre utskicksnivån går i kraft omedelbart. Inom några sekunder. Så har du bråttom att skicka ut till en mejlinglista och har nått utskickstaket, kan du snabbt återuppta utskicket efter uppgraderingen.

EngångsutskickTips: Så beställer du ett engångsutskick
Vi har tagit fram ett tips som steg för steg visar hur du beställer ett engångsutskick direkt i MultiMailer med det nya systemet:

> Så beställer du ett engångsutskick

För att kunna använda den nya förenklade funktionaliteten för engångsutskick måste du ha minst version 10.5.35 av MultiMailer installerad i din dator.

Se även
> Nya priser på engångsutskick via MultiMailer
> FAQ om engångsutskick