Spamfilter kan stoppa dina nyhetsbrev i onödan

Spamfilter kan oavsiktligt ställa till med problem för dig när du ska skicka ut nyhetsbrev till dina kunder. Om dina nyhetsbrev är felaktigt utformade så kan de klassas som spam (skräppost) och då kan de fastna i ett spamfilter helt i onödan. Detta innebär att vissa av dina kunder inte får dina nyhetsbrev, trots att de är aktiva prenumeranter. För att minska risken att dina nyhetsbrev fastnar i ett spamfilter så gäller det att ta fram nyhetsbrev som får så låg spampoäng som möjligt.

Hur många spampoäng ditt nyhetsbrev får bedöms av spamfiltret som gör en analys av ditt nyhetsbrev. För varje sak som spamfiltret hittar i ditt nyhetsbrev och bedömer vara något som brukar användas i spammail så ger det spampoäng. Överstiger spampoängen en viss nivå så kommer ditt nyhetsbrev att klassas som spam och därmed kan det fastna i spamfiltret.

I den här artikeln får du 15 tips som hjälper dig att sänka spampoängen på dina nyhetsbrev och därmed undviker du att de fastnar i spamfilter i onödan:

> 15 tips om hur du ger dina nyhetsbrev lägre spam-poäng

Lämna ett svar