Gratis installationsverktyg via Datormagazin

Datormagazin nr 5/2011Till och med 2 maj 2011 kan du ladda ned en fullt fungerande gratis version av vårt installationsverktyg Visual Installer 2010 / Standard från tidningen Datormagazins webbsajt. Instruktioner för hur du laddar ned gratisversionen av Visual Installer finns på sidan 109 i nr 5/2011 av Datormagazin.

Om du inte prenumererar på DatorMagazin så kan du köpa den i de flesta affärer som säljer tidningar i Sverige. Mer information om DatorMagazin finns på tidningens hemsida:

> Datormagazins hemsida (www.datormagazin.se)

Om Visual Installer
Visual Installer är ett verktyg som används för att skapa installationsprogram som distribueras via media som CD, DVD och USB-minnen. Installationer som distribueras via Internet kan också skapas. Visual Installer kan användas för att installera program, dokument, filmer, databaser mm. Verktyget är lättanvänt och inga programmeringskunskaper krävs. Läs mer om Visual Installer på denna sida:

> Mer information om installationsverktyget Visual Installer

Lämna ett svar