En handbok i formatet PDF och hjälpdokumentation följer med SamLogics program

En handbok (manual) i formatet PDF följer med SamLogics program
Med samtliga av SamLogics program följer det med handböcker (manualer) i formatet PDF. Dessa handböcker kan öppnas via den meny som skapades i Windows av installationsprogrammet när du installerade programmet. Du kan bläddra i handböckerna digitalt men även skriva ut dem vid behov. Kopior av handböckerna finns även online på Internet. Här hittar du exempelvis handboken för e-postverktyget MultiMailer 2011:

> Handbok till MultiMailer 2011

Till alla program ingår även hjälpdokumentation
Behöver du hjälp när du använder något av våra program så kan du alltid trycka på tangenten F1 för att få mer information. Om du exempelvis trycker F1 när du har en dialogruta uppe så visas mer information om den dialogrutan. Har du någon av programmens huvudflikar uppe (i de fall sådana finns) så får du mer information om innehållet i den fliken. Du kan också komma åt hjälpdokumentationen via menyalternativet Hjälp – Innehåll.

Lämna ett svar