Extern e-postserver (SMTP-server) – Löser problem vid e-postutskick

Allt fler internetoperatörer (ISP) och webbhotell har infört gränser för hur många mejl man får skicka ut per tidsenhet. Syftet med detta är att försöka begränsa spridningen av skräppost (spam), vilket är en mycket bra målsättning eftersom all skräppost förstör för de som skickar ut nyhetsbrev.

Men gränserna har börjat bli så låga så att företag och föreningar som skickar ut seriösa nyhetsbrev inte kan använda internetoperatörernas och webbhotellens e-postservrar i praktiken

För att lösa dessa och andra problem så kan du använda en fristående extern e-postserver (SMTP-server) för att göra dina e-postutskick. Att använda en sådan e-postservertjänst ger dig också många fördelar:

• Inga utskicksbegränsningar. Du bestämmer själv din utskicksvolym (antal mejl/månad).
• Oberoende av var du befinner dig. Vilken dator som helst i hela världen kan användas.
• Mindre risk att fastna i skräppostfilter om du använder en känd seriös server för utskick.
• Billigt och prisvärt. Det kostar bara ett par öre per mejl.

E-postservertjänsten SamLogic MultiMailer E-postserver
E-postverktyget SamLogic MultiMailer har stöd för att använda externa fristående e-postservrar. Och för att hjälpa de som har problem vid e-postutskick så finns det en tilläggstjänst till MultiMailer där man kan hyra en extern fristående e-postserver (SMTP-server) som samverkar med programmet. Mer information om denna tjänst finns på följande sida:

> SamLogic MultiMailer E-postserver – Mer information

Lämna ett svar