Nu kan du prova SamLogic USB AutoRun Creator

SamLogic USB AutoRun Creator är ett verktyg som gör det möjligt att använda AutoRun-funktionen i Windows-datorer på USB-minnen, på liknande sätt som är möjligt med CD och DVD-skivor. Den engelska versionen av SamLogic USB AutoRun Creator är nu klar och om du är intresserad så kan du nu ladda hem ett demo (en testversion) av verktyget för utvärdering.

SamLogic USB AutoRun Creator finns beskrivet på denna sida (länk till engelskt demo finns också på sidan):

> SamLogic USB AutoRun Creator (engelsk produktsida)

SamLogic USB AutoRun Creator kan användas tillsammans med menydesignverktyget SamLogic CD-Menu Creator för att skapa menyer som öppnas automatiskt eller så kan det användas separat, för att t ex möjliggöra att dina program eller dokument på USB-minnen öppnas automatiskt. Vi planerar att släppa en svensk version av produkten under oktober.

Lämna ett svar